Restauraci jsme otevřeli v roce 2010, abychom vytvořili místo specializující se na excelentní steaky a vína.
Zakladatel, který je rodákem z Chicaga, amerického města masa, vyrůstal v okolí těch nejlepších steakhousů ve Spojených státech (Ostatně, plakáty některých z těchto podniků mají své čestné místo na našich zdech.). Postupně jsme naši nabídku i naše dovednosti zdokonalili tak, abychom vám mohli poskytnout záruku, že u nás dostanete steak i víno té nejvyšší kvality!
V roce 1994 jsme otevřeli první podnik, restauraci Jáma, která se dodnes specializuje na burgery, točené pivo a neodolatelné koktejly.
Jáma Steakhouse & Wine pokračuje v tradici a posouvá červené maso a červené víno na další úroveň.
Zachovali jsme hudební tematiku a styl původní restaurace a zaměřili jsme se více na kvalitu hovězího masa. Od našeho vzniku jsme prvním steakhousem v Praze, který pořádá večery ochutnávání steaků a má i stálou nabídku steaků v našem denním menu.
Ochutnávky piva, vína i whisky se nabízejí již řadu generací, proto si myslíme, že nastal čas uspořádat ochutnávky grilovaného hovězího. A tak vznikly akce, na které se naši hosté mohou přihlásit a přijít ochutnat během večera až pět steaků z různých řezů, různého původu, různých plemen či chovů.