loading

Něco o nás

U nás najdete maso nejen z České Republiky, ale hlavně vyzrálá masa vysoké kvality ze zahraničních chovů, která procházejí “ zráním“. Nejkvalitnější maso je vždy z býka. Můžete si všimnout lehce nakyslé chuti, která dokazuje, že skot není živený uměle, nýbrž ve volném výběhu, kompletní krmnou dávkou založenou na kukuřičné siláži do 18 měsíců a 380-420 kg.

První na řadu přichází suché zrání –maso zraje zavěšené v průvanu při teplotě 0-2°C a 70% vlhkosti vzduchu po dobu 2-6 týdnů. A následně mokré zrání – maso zraje 10 až 14 dní ve vakuu během cesty po moři bez přísunu vzduchu a teplotě optimálně 0-2°C kdy mikroorganismy nemají šanci k růstu.

Historie

Restauraci jsme otevřeli v roce 2010, abychom vytvořili místo specializující se na excelentní steaky a vína.

Zakladatel, který je rodákem z Chicaga, amerického města masa, vyrůstal v okolí těch nejlepších steakhousů ve Spojených státech (Ostatně, plakáty některých z těchto podniků mají své čestné místo na našich zdech.). Postupně jsme naši nabídku i naše dovednosti zdokonalili tak, abychom vám mohli poskytnout záruku, že u nás dostanete steak i víno té nejvyšší kvality!

V roce 1994 jsme otevřeli první podnik, restauraci Jáma, která se dodnes specializuje na burgery, točené pivo a neodolatelné koktejly.

Jáma Steakhouse & Wine pokračuje v tradici a posouvá červené maso a červené víno na další úroveň.

Zachovali jsme hudební tematiku a styl původní restaurace a zaměřili jsme se více na kvalitu hovězího masa. Od našeho vzniku jsme prvním steakhousem v Praze, který pořádá večery ochutnávání steaků a má i stálou nabídku steaků v našem denním menu.

Ochutnávky piva, vína i whisky se nabízejí již řadu generací, proto si myslíme, že nastal čas uspořádat ochutnávky grilovaného hovězího. A tak vznikly akce, na které se naši hosté mohou přihlásit a přijít ochutnat během večera až pět steaků z různých řezů, různého původu, různých plemen či chovů.

Top